De-a lungul anilor, am evoluat constant și ne-am extins portofoliul de servicii prin dezvoltarea unei noi divizii de activitate în aria soluțiilor inovatoare a resurselor umane, pentru a completa si satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale clienților noștri.

Contact Info

Despre compania noastră

Despre compania noastrăCTP Group a fost înființată în anul 2009 pentru a oferi servicii de asistență și evaluare a calității, pentru furnizorii industriei auto și producătorii de automobile, precum si companii implicate in producția de serie, industria electronică, aparate de uz casnic, cosmetice, FMCG si industria maselor plastice.

Reputația noastră a fost construită pe standarde înalte de calitate, reflectându-se în prezent în serviciile pe care le prestam clientilor noștri.

 

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a furniza cele mai bune soluții și instrumente necesare oricărei organizații, din punct de vedere calitativ, financiar și uman.

 

 

image

  • Angajați cu experiență
  • Instrumente și dispozitive de măsurare standard și avansate
  • Certificare ISO:9001:2015 – Sistem de Management al Calității
  • Acoperirea serviciilor prin asigurare de răspundere civilă
  • Aplicație raportare online – Qready – disponibilă 24/24

 

Suntem o companie flexibilă și adaptabilă către orice nevoie prezentă în compania Dumneavoastră

Echipele noastre de profesioniști vor colabora strâns cu personalul dumneavoastră, pentru a descoperi posibilele neconformități, având ca rezultat corectarea oricărei probleme, reducerea scăderii eficienței producției și, nu în ultimul rând, înlăturarea oricărui punct negativ care vă poate periclita imaginea în fața clientului.

Împreună pentru succesul dumneavoastră!

 

De-a lungul anilor, am evoluat constant și ne-am extins portofoliul de servicii prin dezvoltarea unei noi divizii de activitate în aria soluțiilor inovatoare a resurselor umane, pentru a completa si satisface cerințele din ce în ce mai complexe ale clienților noștri.

Astfel, noua divizie de activitate oferă o gama vastă de soluții, care acoperă întreagă arie de management a capitalului uman, inclusiv recrutare permanentă, temporară și pe bază de contract, evaluare si selecție de personal, salarizare, administrare de personal, externalizare si consultanță.

Echipa CTP Group este motivatã sa depaseascã așteptările clientilor săi si tine cont de motto-ul companiei de la prima activitate întreprinsă: “Customer. Trust. Partnership.”

 

 

Puterea noastră este capitalul uman

CTP Group se bazează pe valori umane care dețin capacitatea de a îndeplini nevoile clienților noștri prin mobilizarea propriilor resurse: pasiune, integritate, creativitate, experiență și inovație.

Obiectivul nostru este de a ne dezvolta prin furnizarea de soluții specifice, inovatoare și eficiente.

Experiența si spiritul de echipă deținute de angajații noștri, ne permit să ne adaptăm și să acționăm încrezători, indiferent de provocările întâmpinate.